Werken met Android smartphones en tablets

Werken met Android smartphones en tablets

 

Een smartphone en een tablet zijn handige apparaten die veel functies van een computer in zich hebben, maar beter te hanteren zijn dan een PC of laptop. In deze cursus behandelen docenten van SeniorWeb Best in vier lessen de bediening van de Android smartphone en tablet, de instellingsmogelijkheden en de mogelijkheden van het internet.

Zo leer je de tablet of smartphone beter kennen.

In de cursus bespreken we de bediening en instellingen van de Android smartphone en Android tablet.
We gaan het internet op en behandelen onder meer het toetsenbord, de agendafunctie, notities en contacten, de e-mailfunctie, het maken en bewerken van foto’s en natuurlijk telefoneren.
En natuurlijk gaan we in op de vragen die er zijn.

Kortom een boeiende cursus als je meer wilt weten over het gebruik van je smartphone en tablet.

Vergeet niet uw opgeladen tablet en telefoon mee te brengen naar de cursus!

Heeft U GEEN Tablet (Android) !!! Wij hebben een aantal Tablets ter beschikking voor U om er kennis mee te maken.

Deze cursus is niet geschikt voor de iPad, maar alleen voor de zgn. Android apparaten. Seniorweb Best verzorgt ook een cursus Werken met de iPad en iPhone.

Duur en kosten van deze cursus.

De kosten zijn  € 20,– per persoon.

Inschrijven.
U dient zich bij voorkeur uiterlijk 1 week van tevoren aan te melden via de website van de Bibliotheek Best of bij de receptie van de Bibliotheek in Best. Zij kunnen U verder helpen.

Tot slot
Ook is het raadzaam om publicaties in Groeiend Best of in onze nieuwsbrief in de gaten te houden. Ontvangt u nog geen nieuwsbrief van SeniorWeb Best? Meld u dan aan via nieuwsbrief@seniorwebbest.nl