Publiciteit

Welke nieuwe onderwerpen zou u willen toevoegen aan ons huidige aanbod

van cursussen en workshops?

 

Al sinds 2000 biedt SeniorWeb Best allerlei cursussen en workshops in de bibliotheek Best aan en houden wij ook twee keer per week (dinsdag- en vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur) een inloop waar u terecht kunt met uw vragen over uw laptop, tablet of smartphone.

Om ons aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op uw behoefte, houden wij nu deze peiling en kunnen wij, bij voldoende interesse in een nieuw onderwerp, ons aanbod verbeteren.

Seniorweb Best organiseert verschillende cursussen en workshops, zoals Basiscursus Windows computer, werken met de iPhone en iPad, WhatsApp voor Android, maar ook WhatsApp voor de iPhone en DigiD en DigiVitaler.

Meer informatie over ons huidige (resterende) aanbod vindt u op de site van de bibliotheek, www.bibliotheekbest.nl of hier op onze eigen website, www.seniorwebbest.nl.

Op de achterkant treft u enkele mogelijkheden voor nieuwe cursussen/workshops, maar daar kunt u ook aangeven waar u mogelijk interesse in hebt; waar u meer over zou willen weten. 

Deze lijst is ook digitaal te vinden op onze website en wordt verspreid via onze nieuwsbrief.

Een op papier ingevulde versie kunt u op de dinsdag- en vrijdagmiddag
(13.30 – 15.00 uur) inleveren in ons leslokaal in de bibliotheek Best of anders neerleggen op de tafel voor in ons leslokaal, of klik hier om een digitale versie te downloaden.

Als u de peiling digitaal inlevert (via info@seniorwebbest.nl), graag insturen uiterlijk woensdag 31 mei 2023.

Het invullen van uw wensen kan anoniem. Wilt u wel op de hoogte gehouden worden van ons (mogelijk aangevuld) programma, vul dan onder aan het formulier uw e-mailadres in, dan ontvangt u voortaan elke maand onze digitale nieuwsbrief.

Alvast bedankt voor het invullen!

info@seniorwebbest.nl