Publiciteit

SeniorWeb Best is op zoek naar vrijwilligers!

Bent u een computerliefhebber? Handig met uw smartphone, tablet en/of computer? Enthousiast over de mogelijkheden die het internet biedt?

Laat senioren het gemak en het plezier van de digitale wereld ervaren. Word vrijwilliger bij SeniorWeb Best.

Voor sommige senioren is de digitale wereld heel vanzelfsprekend. Anderen hebben er meer moeite mee of moeten de digitale wereld nog ontdekken. Maar iedereen heeft wel eens hulp nodig bij een bepaalde toepassing of computerprobleem.

Senioren kunnen met hun digitale vragen terecht bij SeniorWeb Best.

Als vrijwilliger helpt u hen verder met uitleg of hulp bij problemen. Want wij willen graag dat alle senioren ‘digitaal fit’ kunnen worden én blijven.

SeniorWeb Best is een vrijwilligersorganisatie en al sinds 2000 actief!

Hoewel wij geen strikte leeftijdsgrens hanteren, bestaat onze doelgroep vooral uit 50-plussers.

Wij houden op de dinsdag- en vrijdagmiddagen van 13.30 uur tot 15.00 uur inloopspreekuren in de bibliotheek Best en geven cursussen en workshops. Voor een overzicht van onze cursussen en workshops zie onze website, www.seniorwebbest.nl

Uw profiel

Vindt u het leuk om senioren meer te leren over/te helpen in de digitale wereld en bent u bereid een paar uur per week u hiervoor in te zetten? Bent u geduldig, sociaal en communicatief en geïnteresseerd in de digitale ontwikkelingen? Dan is vrijwilligerswerk bij SeniorWeb Best misschien iets voor u.

U hoeft géén expert te zijn op ICT-gebied maar bent bekend met enkele deelgebieden of toepassingen en bereid u hierin verder te verdiepen.

Ervaren docenten ondersteunen u hierbij.

Belangstelling?

Stuur dan een mail met uw contactgegevens naar bestuur@seniorwebbest.nl voor een oriënterend gesprek.