Navigeren met smartphone

Om te navigeren wordt steeds minder gebruik gemaakt van papieren kaarten, navigeren met de smartphone is eigenlijk niet meer uit onze tijd weg te denken.

Auto’s zijn vaak uitgerust met een navigatie optie. Ook voor de fiets en motor zijn de nodige navigatie apparaten te koop. En ook niet te vergeten: voor wandelaars!

Die opties zijn vaak erg prijzig. Daarom is het goed om nog eens onder de aandacht te brengen dat je hiervoor ook prima je eigen smartphone kunt gebruiken. Navigeren met smartphone is een geweldig handige manier om te navigeren omdat u eigenlijk altijd een smartphone bij de hand hebt.

Naast de diverse routes die je met deze Apps kunt plannen kun je er vaak ook relevante extra informatie mee vinden. Denk bijvoorbeeld aan bezienswaardigheden, tankstations, restaurants, hotels of campings….

De keuze tussen de vele Apps die je kunt downloaden is echter heel groot. Dan wordt het lastig om een goede keuze te maken. We leggen u uit wat het verschil is tussen online navigeren en offline navigeren (de kaart staat op uw eigen smartphone).

We streven naar een interactieve workshop, ook omdat SeniorWeb Best benieuwd is naar de mate waarin dit onderwerp leeft binnen haar doelgroep.

Niet vergeten: breng uw opgeladen smartphone mee naar de workshop!