Internetbankieren met Rabobank

 

Workshop Internetbankieren met Rabobank

 

Deze workshop is bedoeld voor Rabobank-klanten die hun bankzaken zelf digitaal willen gaan regelen, door gebruik te maken van internetbankieren en de Rabobank-app. In deze workshop behandelen docenten van SeniorWeb Best de basisprincipes van het gebruiken van internetbankieren met behulp van computer of laptop én via de Rabobank-app op je tablet of smartphone (Android-apparaten, iPad of iPhone).

 

Vereisten:

  • U beheerst de basis digitale vaardigheden: gebruik van e-mail en internet.
  • U bent klant van Rabobank en gebruikt internetbankieren, of u heeft internetbankieren aangevraagd bij Rabobank.
  • Het is wenselijk dat u uw eigen apparaat (smartphone, laptop, tablet) meeneemt voor een praktische ervaring. Laptops zijn beschikbaar voor deelnemers zonder eigen apparatuur.

 

Om de workshop goed te kunnen begeleiden en voldoende persoonlijke aandacht te waarborgen, werken we in groepjes van 8 personen. Er is dus maar een beperkt aantal plekken beschikbaar per workshop.  

 

Voorbereiding/ Extra ondersteuning:

Het is raadzaam om voor de workshop al de Rabobank-App op uw smartphone of tablet te installeren. Mocht u voorafgaand aan de workshop hiervoor hulp nodig hebben, dan biedt SeniorWeb Best ook inloopspreekuren voor aanvullende hulp. De inloopspreekuren zijn elke dinsdag en vrijdag van 13:30 tot 15:00 uur bij Bestwijzer, Zonnewende 173 in Best. 

 

Leden van SeniorWeb landelijk kunnen ook gebruik maken van PC-Hulp thuis via internet, telefonisch of aan huis. Lid worden kan via www.seniorweb.nl.

 

Data:

Deze workshop wordt twee keer gegeven:
Workshop 1: Donderdag 29 februari, 10:15 – 12:15 uur

Workshop 2: Maandag 18 maart, 10:15 – 12:15 uur

U kunt één van deze twee data kiezen om voor aan te melden.

Locatie:

Ruimte van Best Duurzaam, Raadhuisplein 30c, 1e etage (lift aanwezig)

We hopen u te verwelkomen bij deze informatieve en praktische workshop om u op weg te helpen om uw bankzaken voortaan zelf digitaal te kunnen regelen!