Excel deel 1

Wie kent het niet: het programma Excel van de Office-programma’s. Dit Microsoft programma is op alle computers te gebruiken en langzamerhand de absolute standaard geworden op elk kantoor. Excel deel 1 behandelt de instap in het rekenprogramma.

Seniorweb Best organiseert een basiscursus Excel, bestaande uit twee cursusdelen van elk 3 ochtenden.

Er wordt van u verwacht, dat u al redelijk met een pc of laptop kunt omgaan en enige ervaring hebt met het gebruik van een Microsoft Office applicatie, zoals Word of mogelijk met Excel zelf.

De cursus is zodanig opgezet, dat u onder begeleiding stap voor stap erg veel zelf gaat oefenen. U maakt bij voorkeur gebruik van een laptop van Seniorweb ; neemt u toch uw eigen laptop mee, dan moet daarop MS Office Excel geïnstalleerd zijn (vanaf MS Office 2010 of MS Office 365).

Cursus ‘Excel voor beginners deel 1’ richt zich naast het aanleren van algemene vaardigheden op het bijhouden, bewerken en filteren van gegevens van een verzameling, een muziekcollectie, een ledenadministratie en eenvoudige berekeningen in een kleine financiële administratie.

Excel deel 1

Deel 1 Excel cursus

Dus, heeft u een behoefte of zelfs een noodzaak om met Excel te werken, schrijft u zich dan in.

U leert talloze handige trucjes om sneller en efficiënter te werken, gegevens inzichtelijker te maken, en optimaal weer te geven met een juiste opmaak van specifieke cellen.

En … u leert u simpele berekeningen en een afdruk zonder problemen te maken.