Werken met de iPhone en iPad

Werken met de iPhone en iPad

Je bent in het bezit van een iPhone en/of iPad, maar de kans is groot dat je maar een beperkt aantal van de toepassingsmogelijkheden kent. Naarmate je meer mogelijkheden ontdekt, zul je nog enthousiaster worden. 

In de cursus bespreken we de bediening en instellingen van de iPhone en iPad.
We gaan het internet op (Safari) en behandelen onder meer de agendafunctie, notities en contacten, de e-mailfunctie, het maken en bewerken van foto’s, het lezen of laten voorlezen van boeken met behulp van de app Boeken, muziek beluisteren, de iCloud en Phishing.
En natuurlijk gaan we in op de vragen die er zijn.

Kortom een boeiende cursus als je meer wilt weten over het gebruik van je iPhone en/of iPad. Na afloop ontvang je een handig naslagwerk.

Deze cursus is niet geschikt voor mensen met een Android tablet en/of smartphone, daar wordt een aparte cursus voor gegeven.

Niet vergeten: breng je opgeladen iPad en/of iPhone mee naar de cursus! Ben je niet in het bezit van een iPad, maar wil je er wel eens kennis mee maken, dan stellen we er een tijdens de lessen beschikbaar. Mail dan wel even vooraf naar info@seniorwebbest.nl

Duur en kosten van deze cursus.
Leslocatie: ruimte 1.3 ( Best Duurzaam ). 1e verdieping ( boven de bank ).
De kosten zullen  € 20,– p.p.  bedragen.

Inschrijven.
U dient zich bij voorkeur uiterlijk 1 week van tevoren aan te melden via de website van de Bibliotheek Best of bij de receptie van de Bibliotheek Best.

Om een idee te krijgen hieronder een paar voorbeelden uit de cursus.

Wij helpen U graag!